optiek en oogzorg

Kinderbrillen

De leukste kinderbrillen vindt u bij Ellerman Optiek & Oogzorg! Bent u benieuwd met welke merken wij werken en hoe groot de keuze is als u een bril zoekt voor uw kind? Lees dan vooral verder. 

REX & SUE EYEWEAR

Rex & Sue Eyewear is een kinderbrillen collectie die in eigen beheer wordt ontwikkeld. Een eigenzinnige collectie met verrassende en uitdagende kleurencombinaties.

Jeroen, eigenaar van AVA Brillen, was al jaren op zoek naar een unieke eigen collectie voor dinotastische kinderen. Op een avond keek Jeroen een documentaire over de vondst van het best bewaarde geraamte van een Tyrannosaurus Rex door archeologe Susan Hendrickson. Deze T-Rex werd vernoemd naar haar vinder en kreeg de naam ‘Sue’. Op die bewuste avond is de naam voor de nieuwe collectie ontstaan!

Bekijk hier een video over deze collectie.

Tartine et Chocolat

Tijdens de zoektocht naar een comfortabel, zacht en een chique merk voor haar eigen baby, ontwierp Catherine Painvin ‘Tartine et Chocolat’ in 1977.

Het resultaat was een revolutie in de kinderkleding met uitbreidingen in onder andere kinderspeeltjes, parfum, meubilair etc. Tartine et Chocolat werd zo binnen korte tijd de marktleider in de kinderartikelen. Een merk dat kinderen behandeld als kinderen.

De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn voor de modieuze kinderen gemaakt. Ze hebben een chique uitstraling net originele en verfrissende dfetails en afwerking aan zowel de buiten- als binnenkant van de bril. Het is een uitgebreide collectie in kleur en maat.

New York Yankees

New York Yankees, het leidende merk in de Major League Baseball is niet uit het veld te slaan. Niet alleen in de sportwereld, maar ook als urbanwear brand. De New York Yankees kledingcollectie bestaat uit petten, kleding en schoenen, waarin ook geregeld celebrities verschijnen.

New York Yankees richt zich met name op stoere tienerjongens. De monturen hebben een strakke urban uitstraling. Denk aan opgeborsteld acetaat en laserpatronen in de veren. Hoewel op de monturen het logo voorheen opvallend aanwezig was, is in de laatste collectie het logo meer subtiel in de monturen verwerkt.

“May the force be with you”

Star Wars

Lang, lang geleden in een sterrenstelsel ver weg.. In 1977 werd de eerste Star Wars film uitgebracht die de hele filmwereld op zijn kop zette. Een direct succes dat na 40 jaar nog steeds niet in populariteit is gedaald.

De monturen van Star Wars bevatten tal van details van herkenbare film-elementen en -karakters, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. Zoals ook bij Tartine et Chocolat heeft ieder montuur verwisselbare OBE-flexsystemen.

 

Vingino Eyewear

Een stoer, volwassen product in kindermaat

Vingino Eyewear is de unieke collectie brillen van het kindermodemerk Vingino. Het kledingmerk is populair bij moeders en kinderen, en ontworpen voor een jonge maar zelfbewuste generatie. Vingino Eyewear past zich daarop aan door een volwassen product op kindermaat te produceren.

Leeftijd
Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen. Door stijl te combineren met plezier en kwaliteit is Vingino Eyewear een merk waar alle leeftijden van kunnen genieten. Al onze modellen komen in verschillende kleuren, voor iedere smaak en voorkeur wat. Daarnaast werkt Vingino Eyewear nauw samen met de eigen doelgroep, door kinderen de mogelijkheid te geven hun eigen bril te ontwerpen in de jaarlijkse competitie. De winnaars zien hun design werkelijkheid worden en in de winkels verschijnen.

Collectie
Met modellen voor alle leeftijden wil Vingino Eyewear zich profileren als een merk voor alle kids. Mini wordt daardoor opgevolgd door Kids, om dan door te gaan naar Teens. Daarnaast hebben we ook een collectie stoere zonnebrillen en skibrillen. Voor elke gelegenheid, en voor elke kind wat wils.

Dutz

Originele ontwerpen, fantasie rijke kleuren en duurzame materialen zorgen voor modebewustheid met de nieuwste kinderbrillen. Kinderen zijn op de hoogte van trends en volgen wat hun favoriete persoonlijkheden op social media dragen – en ze willen hetzelfde! Of jongeren nu fashionista willen zijn, hiphop willen omarmen of er echt cool uit willen zien, de monturen voor kinderen laten hun gevoel voor stijl en persoonlijkheid stralen. De nieuweste Dutz Kidz-collectie bevat metalen in levendige kleuren en is leuk, speels, brutaal en zit vol met kleurrijke accenten! De gedurfde vormen, de opvallende kleurencombinaties en de samenwerking tussen patronen dragen allemaal bij aan de populariteit van het Dutz Kidz-assortiment.

Lookkino

De collectie van Lookkino is onverminderd stoer. Gedurfde nieuwe modellen in metaal die naadloos aansluiten bij het modebeeld van nu. Lookkino vult de collectie aan met fraaie en kleurrijke ronde en hoekige modellen in acetaat en panto. Kortom een collectie waar ouder en kind blij van worden.

Active Frames

De Active Frames van Centrostyle zijn uitermate geschikte monturen voor het kindje dat niet stil kan zitten.
Deze lichtgewicht maar sterke monturen zijn ideaal voor tijdens het sporten maar ook voor dat ene onverwachte stoeipartijtje.

De Active Frames zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat er voor ieder kind wat is.