optiek en oogzorg

Zonnebrillen

Kies niet alleen voor uiterlijk, maar ook voor kwaliteit. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen van een goede zonnebril.


Mooi én functioneel

Laten we eerlijk zijn: de allerbelangrijkste functie van de zonnebril is niet het verschaffen van een cool en mysterieus uiterlijk. Zonnebrillen hebben een praktische functie, namelijk je ogen en de tere huid erom heen beschermen. Let daarom tijdens de aanschaf van een nieuwe zonnebril altijd eerst op de kwaliteit van de glazen. Die moeten je ogen tegen UV-straling beschermen.

Glazen met een maximale UV-bescherming zijn dan ook een must. De kleur van de glazen heeft hier niets mee te maken. Het is dus niet zo dat donkere glazen beter beschermen dan lichte of gekleurde glazen.

Bescherm de ogen en de huid

Hoe groter het montuur, hoe beter ook de tere huid rond de ogen tegen de schadelijke invloeden van de zon zal worden beschermd. Een andere praktische functie van de zonnebril, die hiermee nauw samenhangt, is het voorkomen van rimpels. Zonder zonnebril zijn we bij fel licht namelijk geneigd om de ogen toe te knijpen waardoor zich op den duur rimpels vormen.

Polariserend:
Een zonnebril met polariserende glazen heeft een verticale zonnefilter waardoor hinderlijke schitteringen op horizontale oppervlakken, zoals het water of een wegdek, verdwijnen.

Kom voor een goede zonnebril naar ellerman®

Bent u op zoek naar een goede zonnebril? Kom dan langs bij onze winkel in Almere. Wij hebben een zeer groot assortiment absolute kwaliteitsbrillen en geven u graag advies.

U vindt ons hier

actueel_____

 
Vacatures
>
Win actie Serengeti
>
Do it your way!
>

merken_____

 
Dutz
Ana Hickmann
Cartier
John Lennon
Lindberg
Lunor
Porsche design
Ray Ban
Rodenstock
Titanflex
Tom Ford
Cazal
Tod's
Serengeti
Brendel
Gucci
<
>