EO Daglenzen

Lenzen/plaatjes/EO/EOdaglenzen2

De EO Daglens wordt aangepast door de optometristen van Ellerman Optometrie en Contactlenspraktijk voor informatie klik het EO label aan

Daglens met UV-AB blokker

Matriaal  Filcon IV1+AquaAtract

Watergehalte 56 %

Basiscurve 8,60

Diameter 14,10

Sterktebereik -0.50  tm -6.00   oplopend met een 0.25

                    -6.50  tm -10.00  oplopend met een 0.50

                    +0.50 tm + 6.00  oplopend met een 0.25

                    +6.50 tm + 8.00  oplopend met een 0.50

Verpakking  30 pack

Dagelijks vervangen

20

EO Conventionele lens

EO daglens is een geavenceerde daglens voor verhoogd comfort met UV bescherming. Door toevoeging van Hyaluron in de inzetvloeistof is deze lens uitermate geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Sterkte
 
Rechts
Links
Aantal

Wat betekent het EO label voor U ?

Deze lenzen zijn op zorgvuldige wijze door onze optometristen aangepast. Met de nieuwste instrumenten zijn de lensspecificaties tot stand gekomen, en na een grondige controle zijn de lenzen besteld bij de fabrikant.

ellerman®  optiek & oogzorg werkt uitsluitend op voorschrift van de Optometrist, de optometrist is geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Vandaag kan een standaard sferische maandlens van fabrikant A het beste zijn, maar bv door droge ogen kan het fabrikant B zijn. Of vanwege allergieën kunnen tijdelijke daglenzen de beste keuze zijn. Of een cilinder speelt toch parten en is het gewenst om over te gaan op torische maand of daglenzen. Door de leeftijd kan een multifocale lens de beste keuze zijn. Uit bovenstaande blijkt dat de ogen op elke leeftijd aan verandering is blootgesteld en zal de optometrist een advies op maat moeten geven. De Optometristen van ellerman®  optiek & oogzorg raden u een halfjaarlijkse controle aan.                                                                                 

ellerman®  optiek & oogzorg een kwestie van vertrouwen