EO MF Maandlens

Lenzen/plaatjes/EO/EOMF

De EO MF maandlens wordt aangepast door de optometristen van Ellerman Optometrie en contactlenspraktijk voor informatie klik het EO label aan

Multifocale  Hydrogel maandlens

Matriaal Comfilcon A   (handling tint:Softblue)

Watergehalte 48 %

BCR 8.60

Diameter 14,00

Sterktebereik -0,25 t/m - 6,00    in stappen van -0.25

                    -6.50 t/m  -8.00    in stappen van -0.50

                    +0.25 t/m +6.00    in stappen van +0.25

Lens Addities: +1.00 t/m +2.50dpt (in stappen van 0.50dpt)

Lens typen D (center Distance) N (center Near)

Verpakking 6 Pack

73

EO multi lens

Haarscherpe visusbeleving voor alle afstanden in combinatie met een geweldig draagcomfort

Klanten die last hebben met dichtbij lezen en computerwerk kunnen van deze lens gebruik maken. Aanpassing door de optometristen van Ellerman is wel een vereiste voor goed zicht en comfortabel leesplezier

Sterkte
Radius/BC
Diameter
Additie
 
Rechts
Links
Aantal

Wat betekent het EO label voor U ?

Deze lenzen zijn op zorgvuldige wijze door onze optometristen aangepast. Met de nieuwste instrumenten zijn de lensspecificaties tot stand gekomen, en na een grondige controle zijn de lenzen besteld bij de fabrikant.

ellerman®  optiek & oogzorg werkt uitsluitend op voorschrift van de Optometrist, de optometrist is geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Vandaag kan een standaard sferische maandlens van fabrikant A het beste zijn, maar bv door droge ogen kan het fabrikant B zijn. Of vanwege allergieën kunnen tijdelijke daglenzen de beste keuze zijn. Of een cilinder speelt toch parten en is het gewenst om over te gaan op torische maand of daglenzen. Door de leeftijd kan een multifocale lens de beste keuze zijn. Uit bovenstaande blijkt dat de ogen op elke leeftijd aan verandering is blootgesteld en zal de optometrist een advies op maat moeten geven. De Optometristen van ellerman®  optiek & oogzorg raden u een halfjaarlijkse controle aan.                                                                                 

ellerman®  optiek & oogzorg een kwestie van vertrouwen