EO Torische Maandlens

Lenzen/plaatjes/EO/EOTOR

De EO Torische maandlens wordt aangepast door de optometristen van Ellerman Optometrie en contactlenspraktijk voor informatie klik het EO label aan

Torische Hydrogel maandlens

Matriaal Comfilcon A   (handling tint:Softblue)

Watergehalte 48 %

Diameter 14,5

Sterktebereik -0,25 t/m - 6,00    in stappen van -0.25

                    -6.50 t/m -10.00    in stappen van -0.50

                    +0.25 t/m +6.00    in stappen van +0.25

                    +6.50 t/m +8.00    in stappen van +0.50

Cylinders -0,75 -1,25 -1,75 -2,25

Asstanden 0 tm 180 in stappen van 10

Verpakking 6 Pack

62

EO torische lens

Een moderne 3e generatie Silicone Hydrogellens zonder oppervlakte coating. Deze lens kan de gehele maand dagelijks gedragen worden (ook geschkt voor therapeutisch gebruik)

Sterkte
Radius/BC
Diameter
Cilinder
As
 
Rechts
Links
Aantal

Wat betekent het EO label voor U ?

Deze lenzen zijn op zorgvuldige wijze door onze optometristen aangepast. Met de nieuwste instrumenten zijn de lensspecificaties tot stand gekomen, en na een grondige controle zijn de lenzen besteld bij de fabrikant.

ellerman®  optiek & oogzorg werkt uitsluitend op voorschrift van de Optometrist, de optometrist is geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Vandaag kan een standaard sferische maandlens van fabrikant A het beste zijn, maar bv door droge ogen kan het fabrikant B zijn. Of vanwege allergieën kunnen tijdelijke daglenzen de beste keuze zijn. Of een cilinder speelt toch parten en is het gewenst om over te gaan op torische maand of daglenzen. Door de leeftijd kan een multifocale lens de beste keuze zijn. Uit bovenstaande blijkt dat de ogen op elke leeftijd aan verandering is blootgesteld en zal de optometrist een advies op maat moeten geven. De Optometristen van ellerman®  optiek & oogzorg raden u een halfjaarlijkse controle aan.                                                                                 

ellerman®  optiek & oogzorg een kwestie van vertrouwen