Hylo Parin

 15,95 incl. BTW

Regeneratie en lubricatie voor een geslaagde en duurzame herstelling

Een blijvend droog oogoppervlak laat sporen achter op het gevoelige hoornvlies. Het onvermijdelijke knipperen van de oogleden en de bijbehorende mechanische wrijving zorgen voor een irritatie van het aangetaste weefsel. De gevolgen zijn roodheid, jeuk, een branderig gevoel en een pijnlijk gevoel alsof er zich vreemde deeltjes in de ogen bevinden. De hieruit voortvloeiende onstekingsprocessen kunnen zeer lang aanhouden en een waar probleem worden voor de betreffende personen. In deze gevallen moet het oog zeer intensief gehydrateerd worden om een langdurige heling te garanderen.

Beschrijving

Natriumhyaluronaat en heparine: een duo dat de celvernieuwing van het hoornvlies bevordert!

Natriumhyaluronaat, een van nature door het menselijk lichaam geproduceerde molecule, is ideaal voor een duurzame en intensieve bevochtiging van het oog. In verband met zijn chemische structuur kan natriumhyaluronaat tot meerdere keren zijn eigen vochtgewicht aantrekken en fixeren. Het hecht bijzonder goed aan het oogoppervlak en vormt een gelijkmatige en stabiele hydraterende laag die de herstelling van het beschadigde oogoppervlak bevordert. De in HYLO PARIN® aanwezige heparine garandeert extra bevochtiging. Deze stof verbetert zo op efficiënte wijze de regeneratie van het geïrriteerde hoorn- en bindvlies en zorgt voor een snelle en duurzame herstelling.

Extra informatie

Kenmerken

6 maanden houdbaar na openen, Bevordert de herstelling dankzij de heparine, Conserveermiddelvrij, Glycerol met een osmobeschermende en hydraterende werking, Voor zowel zachte als harde contactlenzen.

Materiaal

natrium-hyaluronaat 0,1% en heparine

Verpakking

1 flesje à 10ml