Optifree Pure Moist 300ml

 12,75 incl. BTW

16 uur durende bevochtiging waardoor lenzen de hele dag door comfortabel aanvoelen.

Beschrijving

Optifree EverMoist / PureMoist Multi-Purpose Disinfecting Solution zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor lenzen de hele dag door comfortabel aanvoelen. HydraGlyde™ Moisture Matrix werkt onafhankelijk van de traanfilm om lenzen vochtig te houden en zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan. Door het vochtige laagje kan het ooglid zonder irritatie over het oppervlak van de lens glijden. HydraGlyde™ Moisture Matrix bindt zich aan droge gedeeltes op de lens zodat vet- en eiwitaanslag wordt verhinderd en de lenzen schoon en fris blijven.

Vloeistoftype
OPTI-FREE® EverMoist / Pure Moist® is geschikt voor het dagelijks reinigen, verzorgen, afspoelen, verwijderen van vet- en eiwitaanslag, voorkomen van vetaanslag, desinfecteren en bewaren van silicone hydrogellenzen en zachte contactlenzen.

Extra informatie

Materiaal

De biocompatibele, dubbele desinfectiemiddelen POLYQUAD® en ALDOX® werken tegen schadelijke micro-organismen (bacterieën, schimmels en Acanthamoeba).

Fabrikant

Alcon Laboratories Inc.

Hoeveelheid

1 x 300ml